Contact: +40 21 255 5013

Adresa: Sos. Fundeni, nr .4, bl. 11C, sc. B, ap. 46, sector 2

Plasmolifting – Plasmodent

DESPRE PLASMOLIFTING-PLASMODENT

Plasmolifting-ul reprezinta:
o inventie unica a cercetatorilor rusi: prof., dr. hab. în medicina Renat R.Ahemerov si dr. în medicina Roman F.Zarudii, care a obtinut recunoasterea si sustinerea multor medici;
o metoda inovativa de injectare a plasmei trombocitare în tesuturile umane (PRP technology);
o metoda netoxica si inofensiva de control al procesului de regenerare a tesuturilor.
Actiunea tehnicii Plasmolifting este bazata integral pe resursele proprii ale organismului;
o metoda demonstrata stiintific de tratament si profilaxie a multor boli;
o procedura din ce în ce mai populara, aplicata pe larg în cosmetologie, tricologie, traumatologie, ortopedie, urologie, stomatologie, ginecologie si alte sfere ale medicinei;
o platforma sigura pentru un business de succes. Deveniti distribuitor al companiei si obtineti dreptul exclusiv de comercializare a metodei Plasmolifting.

Ce înseamna Plasmolifting?
Plasmolifting este o metoda de injectare a plasmei trombocitare în tesuturile umane (PRP technology), inventata si aplicata pentru prima data de cercetatorii rusi R.R. Ahmerov si R.F. Zarudii.
Plasmolifting™ este o metoda naturala de întinerire si modelare a proceselor de regenerare a tesuturilor. Actiunea ei se bazeaza pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injecteaza în zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate în trombocite reprezinta în prezent una dintre putinele posibilitati de modulare si îmbunatatire a cicatrizarii ranilor, precum si de prevenire a infectarii fara administrarea substantelor medicamentoase. Initial metoda a fost elaborata pentru aplicare în chirurgia maxilo-faciala, în scopul îmbunatatirii proceselor de regenerare si tratamentului starilor atrofice ale tesuturilor moi. Însa, dupa cum arata practica, gama utilizarii metodei Plasmolifting s-a extins semnificativ.

Stomatologie
Metoda Plasmolifting™ sta la baza procedurii stomatologice Plasmodent™
Plasmodent™ este o metoda injectabila, de stimulare locala a proceselor de regenerare a tesuturilor, folosita într-o serie întreaga de proceduri stomatologice. Scopul acesteia este nu doar tratarea proceselor inflamatorii ale parodontiului, ci si declansarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei si structurii tesuturilor gingivale si prevenirea pierderii consistentei tesutului osos.
Cum functioneaza Plasmolifting în stomatologie

La baza procedurii sta metoda patentata de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set unic de eprubete biotehnologice vidate si al unui procedeu special de centrifugare. Ca rezultat se obtine o forma injectabila de plasma bogata în trombocite (platelet rich plasma, PRP), care si se introduce ca produs finit în tesuturile parodontiului.
Plasma trombocitara este un stimulator biologic cu eficienta înalta al proceselor de regenerare, care contine factori de crestere în concentratie mare, precum si enzime, proteine si vitamine în combinatie naturala. Plasma se injecteaza local în tesuturile afectate ale gingiilor, în locurile implanturilor sau plasticii osoase, în zonele liftingului sinusal, în alveolele dintilor extirpati, în zona osteosintezei sau a membranei fixate, în zonele maxilo-faciale ale tesuturilor moi în timpul proceselor infectioase si inflamatorii cronice sau acute. Datorita factorilor de crestere pe care îi contine, plasma trombocitara injectata în tesuturi favorizeaza formarea capilarelor, normalizeaza hidrodinamica, respiratia tisulara, schimbul de substante. Totodata, are loc procesul de întarire a tesutului osos, formarea matricei de colagen si osului cu participarea proteinelor morfogenetice osoase de colagen. Se activeaza imunitatea locala. Este important faptul ca elementele continute în plasma sunt în totalitate naturale, nu au actiune mutagena si nu provoaca boli oncologice, tumori si alte efecte negative. Un avantaj indiscutabil al metodei Plasmolifting™ este inofensivitatea acesteia, deoarece continutul injectiei de PRP este „produsul propriu” al omului, nu este toxic si exclude în totalitate orice reactii de respingere, alergice, precum si posibilitatea infectarii.

Avantajele procedurii Plasmolifting în stomatologie

Plasmodent™ este o procedura unica, fara analog, bazata pe tehnologia terapiei PRP. Ea permite stimularea proceselor de autoregenerare în zonele si tesuturile problematice. Se stie ca preparatele medicamentoase antibacteriene si antiinflamatorii utilizate de stomatologia moderna au o eficienta redusa, de cele mai dese ori doar reducând inflamatia si îmbunatatind temporar hemodinamica, fara a stimula direct procesele de regenerare. Însa nu trebuie sa uitam ca tesuturile din zonele respective sunt deja distruse structural, prin urmare fluxul de substante hranitoare si de celule „constructoare” este îngreunat, iar efectul obtinut va fi temporar si slab pronuntat.

Indicatii de utilizare a procedurii Plasmolifting în stomatologie: parodontita generalizata (cu grad de severitate 1, 2 si 3), gingivita, parodontita localizata, alveolita, operatii de implant, extirpare a dintelui, periimplantita, profilaxia maladiilor tesuturilor parodontiului.

REZULTATELE OBTINUTE IN URMA APLICARII:
1.Stoparea sângerarilor gingivale
2.Profilaxia maladiilor parodontiului
3.Reducerea mobilitatii dentare
4.Eliminarea durerilor
5.Eliminarea halenei (mirosului urât din gura)
6.Recapatarea culorii fiziologice si a formei anatomice a gingiilor
7.Accelerarea vindecarii alveolelor dintilor extirpati
8.Stoparea progresarii afectiunilor parodontiului
9.Reducerea riscului de respingere a implanturilor
10.Favorizarea prinderii implanturilor

Procedura plasmolifting poate fi utilizata in domenii medicale variate:
-trichologie
-stomatologie
-medicina sportiva
-dermatologie
-urologie
-ginecologie
-ortopedie

Sursa: www.plasmolifting.md/node/1/lang:ro http://plasmolifting.net/plasmolifting

Procedura se practica la noi in cabinet, de catre specialistii nostri care au urmat cursurile de instruire cu specialistii din Federatia Rusa care au pus bazele acestei metode revolutionare.
Specialistii nostri au diplomele de acreditare eliberate chiar de catre medicii ce detin brevetul metodei.
Pentru intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mail sau sa va programati pentru o consultatie la telefon 021 25 55 013
Adresele de e-mail:
dr.lauradianaionita@yahoo.com
cabinet@flordent.ro
flor.dent@yahoo.com